Hej då

Hej då skit-bruna tapet...


Solstråle


Nu är det bokat ännu en lydnadskurs med lilla snutte. Han är precis som Husse han hör det han vill höra. När jag gick in på deras hemsida för att boka vad det här bilden som kom upp.. Först tänkte jag oj vad han är lik elliot sen insåg jag att det är ju han. Jag hade nästan glömt hur duktig han är/var och hur mycket beröm han fick. Här övar vi sitt/stanna övningar. När jag gick sist var det bara stora hundar och dom andra hundarna såg mer elliot som en smaskbit..




CURA SE

//HANNA



Död hud

Varning för känsliga läsare....

Ja då har det gått två veckor sen vi kom hem och givetvis i vanlig ordning har jag börjat fjälla.. Jag skule försöka fånga det på kort men syntes inte så bra så ja tänkte att jag skulle förstärka kortet, ååå herrejisses så jävla äckligt det blev men ja bjuder på det. Det jag ville komma fram till är varför börja man fjälla? det är så äckligt när det ligger dödhud överallt.



(som ni förstå ser jag inte ut såhär för då ade jag aldrig lagt upp kortet,hehe)

CURA SE

//HANNA



Årets första Inspirations-Visning

Va jag på i går.... Alltid roligt att få lite ny inspiration inför vår/sommar. Tyvärr missade jag dom två sista visningarna, antagligen dom två bästa ;)



CURA SE

//HANNA



Vår


Bort med allt som har med höst och vinter att göra och fram med allt vårigt. Håller på att fixa vår ente så här kommer ett litet samprov, enkelt och personligt. Kommer bli super fint när det blir klart.




CURA SE

//HANNA





Dubbel pass

Godmorgon! Klockan är strax efter 10 och jag har både städat, gått lång promenad, städat bilen, tvättat, ätit frukost, slängt skräp och nu är det dags Att åka och träna dubbel pass ;) hörs Senare!


5/5


Vilken man man har, nu är ju gästhuset klart bara lite små pilli pill saker kvar, vi valde ett grått golv och det blev verkligen super fint mot dom vita väggarna. Man kan i stort sätt säga att vi gjort det mesta själva med stor hjälp av en vän, utan han hade det nog inte blivit något nytt gästhus. Nu ska det bara inredas sen kära vänner är det bara att komma på besök =)
(om ni vill se bilder från början gå in på kategorin: Projects)



CURA SE

//HANNA


Tapet


Jag väntar och jag väntar lite till.. men snart är det dags att få upp den nya tapeten i sovrummet. Det var enklast att fortsätta med tapet när det redan är en så jag har valt en vit med svagt mönster (mönstrena är inte så starka som på bilden) .. Jag ska visa er före och efter så fort det är klart, kommer bli så mycket finare..





CURA SE

//HANNA


Fina stunder

Godmorgon! Jag vet att jag har visat er det förr men än en gång måste jag rekommendera er att göra fotoböcker, det blir så himla personligt och lite extra fint att ha framme. Just nu håller jag på att göra två olika böcker, en för början av 2012 och en med mina bästa recept...

Ps. Jag vet inte varför men det går inte att kommentera mina mobilinlägg, någon som vet vad felet är?



Dom tre sista böckerna...

CURA SE

//HANNA



Kom igen nu!

Är det någon därute som vill ha ett frisör jobb i Stockholm? Vi behöver en grym frisör genast ;) helst någon av mina fin fina vänner.. Någon som vet någon som vet någon...!?!



Bonnington


Köttfärslimpan står i ugnen så jag bjuder på några fler bilder.
Hoppas ni haft en bra helg !






Shabby chic

Tillbaka till min duktiga mamma. Hon har gjort en spegel till mig som blev så himla fin. Jag är super nöjd å nu äntligen kan jag se va jag ta på mig innan jag går till jobbet. Är det någon mer som provat att slipa gamla möbler eller liknande?!





CURA SE

//HANNA


Allt utom svart


För några veckor sedan fick lite nya vår plagg flytta in hos mig. Jag ska försöka sluta att klä mig enbart i svart. Man blir glad av färg. Har ni vårshoppat än ?




CURA SE

//HANNA



MARC JACOBS


Blev även lite shopping i Dubai, har funderat på att skaffa mig ett komplement till min guldiga Michael Kors klocka och vipps så hittade jag den, en perfekta silver klockan från Marc jacobs. Det sägs att den spontana shoppingen är den bästa. Så va tycks?

 




CURA SE

//HANNA



RSS 2.0