God jul

Hoppas ni alla får en riktigt fin jul!


Bars

Har precis gjort klart mina bars, perfekt att ta en efter träning eller som mellanmål! Det får bli dagens tips! ;)


Lördag

En lördagskväll som består av fruktsallad ;) hoppas ni får en mysig kväll!


Hurra!

10% mindre kroppsfett än för 3 månader sedan, det ska firas ikväll ;)


Tips!

Godmorgon! Tänkte ge er gett tips på en väldigt god rätt! Dagar då jag tränar försöker jag äta lite kolhydrater (långsamma kolhydrater) men aldrig något bröd! Nu till receptet:
Stek kyckling eller kalkon, paprika, purjolök, tomat, broccoli, spenat ,blomkål, halloumiost (halloumi innehåller endast 2g ko) koka Quinoa med en halv buljong ex. Grönsak/ört (se till att den inte innehåller något socker ). Blanda i hop allt och njut! Perfekt dagen efter som matlåda.


Matkoma

För en vecka sedan va vi på japanskt julbord, inte visste jag att japanerna hade så grymt goda efterrätter ;) eftersom jag inte har ätit sött/fett på väldigt länge så blev detta en chock för min mage, nu efter en vecka har magknipen lagt sig, man får liksom skylla sig själv ;) första bilden visar min buffé av godsaker och andra bilden visar att jag kräks om ja ser den mer!! Haha!


3 månader

Godmorgon! Denna veckan har verkligen varit kaos så finns ingen som är gladare än jag att det snart är helg!
Nu är det exakt 3 månader sedan jag började med min träning/ kost. -6 kg ;) jag tränar 5-6 dagar i veckan och mitt mål nu är att bygga muskler inte gå ner så mycket mer i vikt! Om jag vågar ska ja lägga upp före och efter bild!
Hoppas jag inspirerar någon att börja träna och äta rätt, för fy tusan så mycket bättre man mår ;)


RSS 2.0