Tidig morgon

Godmorgon! Nu för tiden börja jag jobba 8.00 på morgonen varannan vecka! Det är riktigt mysigt att jobba vid den tiden, lugnt och skönt, massa tända ljus och skön morgon musik!
Dessvärre uppskattar inte Rickard att jag sätter på "some die Young " 05.30 på morgonen! Hoppas ni får en underbar dag!


Protein pannkaka !

Det va många som undrade receptet på dessa proteinpannkakor så här kommer det: 4 ägg, 4 äggvitor , 100g kvarg 1% (vispa i hop allt så att klumparna försvinner! Perfekt att äta med lite bär!


Pressat schema!

I bland räcker inte tiden riktigt till men om man planera noga dagen innan hur dagen ska se ut så brukar det bli bra! När jag har tränat står det alltid en protein drink i bilen och vänta på mig, det kallar jag effektiv ;)


Kycklingfärs

Kycklingfärs va ingen favorit hos mig för ett tag sedan men nu helt plötsligt är det bland det godaste jag kan äta;) stekt kycklingfärs med blomkål, purjo, chili, basilika, morötter.. Ge det en chans extra, magert kött perfekt lunch ;)


Ägg- sallad

I bland bli man akut sugen på nåt då är det perfekt att ha lite ägg-sallad i kylen! I den är det 4 ägg (beroende på hur stor sats man gör) dill, rödlök lite turkisk y ;3,5%) salt/örtsalt peppar, vill man ha den lite lyxigare ta i lite majonäs!


Lilla Frank

Min Lilla Frank och jag plåtades lite i går för skoj skull, men Frank ska få agera modell på hans studio, han behöver lite djurbilder till hans hemsida! Ja tackade ja åt Frank, hoppas han tycker det är lika roligt som ja tycker 🐩😩


Tadaaa

Man måste planera hela veckans matlagning för att det inte ska gå åt skogen.. Eftersom min blivande man inte riktigt vill äta som jag så blir det oftast att vi lagar två rätter. Gårdagens middag/ dagens lunch består av stekt kalkonfile (min favorit ) med massa salt/peppar/chili . Till det blomkål/broccoli mos. ( koka blomkål och broccoli, häll sedan ut vattnet och tillsätt en buljong "ört" och ta endast en sked crème F (5%) och mixa! Tadaa så fick man en kalorisnål rätt som är riktigt god !


Recept bars

Här kommer ett recept på lite "lyxigare" bars , kanske ett snacks på lördagen i stället för en chokladkaka.. Innehåller 135 kalorier !


Fasta..

Eftersom jag fasta 16 timmar är jag alltid så hungrig när jag äter lunch så det spelar nästan ingen roll va det är.. Ganska sjukt egentligen.. Men helt sant och jag utnyttjar läget till Max!

Dagens lunch kommer bestå av detta:
En kycklingfilé som har en liten sås av krossade tomater, persilja och en jäkla massa chili.. Bon Appetit


Nyårslöften..

Har ni några nyårslöften? Jag kör inget godis, mörk choklad eller naturgodis på 3 månader. Så fram till 1 april är det big nono...


Dagens..

En av mina kunder:
kund: oj Hanna vad du har gott ner i vikt
Jag: skratta lite och säger ja det är några kg
Kunden: du måste gott ner minst 15 kg
Jag: öööö haha sen börja jag Assgarva och fråga om hon skämtar, haha men det gjorde hon inte så vi skrattade tillsammans.. Hon har alltså tagit mig som en tjockis... Om man vägt 63,5 så är man kanske en tjockis.. Inte vet jag!

Det va en rolig dag med en skön-kund
Godnatt


Nytt år!

Godmorgon 2013 ! Då var det dags att sätta upp nya mål inför nya året! Detta ska bli ett riktigt hälsoår med massa träning och allt runt om kring som har med hälsa att göra! Jag känner att 2013 kommer bli ett toppen år!


RSS 2.0