Life goes on..


Vet inte hur jag ska börja eller hur jag ska skriva det här..


D
en 13 oktober va dagen vi vaknade upp med en pirrande känsla i magen och dagen vi trodde skulle bli en dag vi alltid skulle minnas med ett leende, men för oss blev det den värsta och mest fruktansvärda dagen i våra liv. Dagen vi fick veta att vår "ängel" slutat andas, det fanns inga hjärtljud. Det finns ingen förklaring till varför detta hände och vi kommer antagligen aldrig få reda på det heller.. Jag fick ett sent missfall som inte är det vanligaste men inte det ovanligaste heller. allting har en förklaring och jag tror det ainns en mening med det som hände, det va något som var fel. Men att behöva gå igenom det här är obeskrivligt och jag önska inte min värsta fiende eller någon jag känner ska behöva hamna i den situationen. Vi har varandra och det betyder allt.  Vi är starkare än någonsin och vi måste gå vidare, det kommer ta tid och det måste det får göra. Tack alla fina vänner/släkt/familj för era fina hälsningar och alla värmande ord det betyder så mycket.



/Hanna



En rolig dag på jobbet



Tänkte visa lite bilder från i tisdags, det va riktigt roligt att få va med om denna dag. Många tror nog att vi fick göra va vi ville men vi fick exakta order va vi fick göra och inte.

Vem hejar ni på?






CURA SE

//HANNA



My Love



Inte skulle man tro att jag skulle träffa mig en smart, sockersöt,romantisk och världens bästa  Stockholmare,

All kärlek



CURA SE

// HA N NA



Joddla

Temat på festen kanske ni kan gissa?


image description

CURA SE

/HANNA



Oktoberfest

Var på en mycket trevlig 40års fest i går, även om jag inte drack så känner ja mig lika sliten som efter en helkväll på krogen..




CURA SE

/HANNA


 


20.00

Ni glömmer väll inte att slå på tv i kväll 20.00?


....


Backstage

Vill ni veta va jag gjorde i tisdags?

http://www.tv4.se/1.2312452/2011/10/06/bildextra_backstage_pa_stylingen






CURA SE

// H A N NA



Tv

Salongen är stängd för allmänheten, vi håller det hemligt tills på fredag..

Hmm...


HUNTER



Nu tänkte jag sälja mina fin fina HUNTER stövlar som är använda typ 3 ggr och är som nya. Det är s.38. Nypris 1250. >Säljes för 650 . Jag älskar dessa snygga stövlar men tyvärr sitter dom inte bra på mig.




CURA SE

/ H A N N A-



RSS 2.0