Ni får chansen



Oj va ja har blivit dålig på att skriva här, nu får ni chansen att bestämma va ni vill att jag ska skriva/visa er? .. ni får till i morgon kväll på er..
 
Nu ska jag strax krypa ner i sängen har varit en otroligt lång dag och i morgon blir det inte bättre!




Natti!

CURA SE

/HANNA



Julbord

Denna helgen har jag inte fått mycket gjort. I lördags blev det jobb hela dagen efter det julbord med jobbet, i går va det brunch inne på söder och kvällen avslutades med att hänga upp Julstjärnor.. Behöver helg...

.


Lilla "trösthuset"

Vårat lilla "tröst" hus börjar bli klart, våran tanke va att det skulle va klart i september men dök upp andra saker som va viktigare. Nu i slutet har det blivit ett projekt som har fått en på andra tankar, ett ställe man har gått till för att tänka på allt från himel & jord. Nu är det snart helt klart resten får vi ta till våren.









Här ser man hur det gamla huset såg ut, det va riktigt slitet så vi rev ner allt det gamla men behöll grunden.


CURA SE

/HANNA


Lyxiga julbullar


 I dag har det bakats "lyxiga saffransbullar" känns lite tidigt men när ska man annars hinna med allt?! Har ni börjat baka inför julen ?




CURA SE

/ HA N NA



Bokat!

I slutet av februari åker vi tillbaka till Dubai, Tror bestämmt att det är mitt nya favorit ställe. Den här gången åker vi med två par till. 5-stjärnig lyx i 9 dagar, kan det bli bättre?!




CURA SE

// H AN NA -


 


Mina köp

Blir en hel del mobilinägg ska bli bättre på det här inom kort.. Tänkte visa vad som fick hänga med mig från mässan i söndags. Frästen, den 12 december är det hundmässan och då ska vi ju självklart gå;)

.


Mat & Hälsomässa

Påväg hem från mat-hälsomässan i Älvsjö. Kom hem med allt från flingsalt till korv..
Hoppas ni haft en trevlig helg!

.


En klippning tack!

Den här bilden visar verkligen att jag måste klippa mig typ i morgon, det växer som ogräs och jag hatar när håret är slitet ...

.


Brasan

Lill-korven ligger och värmer sig vid brasan, dags att packa i hop och åka mot Stockholm igen.

.


Höst!

Jag och mitt ljus i mörkret har varit ute och gått morgonrundan , nu blir det en kort arbetsdag!


RSS 2.0