Barnvakt



Har varit hundvakt åt den här lille sötisen hela helgen. Ja tror inte vi har skrattat så här mycket på väldigt länge. ÅÅ va vi kommer sakna lilla elliot i kväll!!




CURA SE

// H A N N A-



Toa mys i skogen


Bjuder på en liten bild från lilla toaletten.
LDen långa ljustaken kommer från inn&finn.




CURA SE

// HA N NA



Besök


Godmorgon! I DAG HAR VI LJUVLIGT VÄDER I STOCKHOLM MEN FRUKTANSVÄRT KALLT!
Nu blir det jobb hela dagen sen kommer evelina den fina hit på besök, ska bli så roligt att få umgås lite med henne!

Ta hand om varandra.



CURA SE
// H A N NA -



ÅÅ så fin



Kolla in den här snygga jackan som jag köpte igår. Älskade den vi första ögonkastet. Blir perfekt när snön börjar försvinna och när termometen slutar visa 20 minus. Vår tack!!!!

 




CURA SE

// H A N NA -



Middag för sex


Lördag idag. Strax i väg till jobbet men slutar redan klockan 16.00 . Har bjudit hem lite folk I kväll som ska få en trerätters alla hannastress middag .. det blir nog bra!

Dags att börja bjuda igen!




CURA SE

// H A N NA -



Kung John



Rickard john Agen
Fick ett blommmmbud till salongen på allahjärtansdag. Han är för rolig den där lille gossen. Mina nära och kära ni förstår det roliga i det hela!

 



CURA SE
// H A N NA -



Hälsodag


Ja då va man ledig igen. Snart ska jag i väg till haninge centrum för att köpa några vita/svarta tröjor som jag kan jobba i. (vi får bara ha svarta,Vita och grå toppar) på jobbet. Sen blir det BodyPump pass efter det.





CURA SE

// H A N NA-


 


Bullfika



Bullfika.. tre enkla favoriter att baka även om man inte är bland eliten..
Niiggerbolllls--bulllls--dumlecakkess





CURA SE

// H A N N A-


 


Levande blommor


Eftersom man inte ser en ända kontur av vår trädgård som är täckt av snö får man se till att det bli dessto hemtrevligare inomhus. Helst 200 tända ljus om jag får bestämma, om rickard får bestämma blir det max 2.

Levande blommor och ljus..





CURA SE

// H A N N A-



Ingen vacker syn



En kombination av frisöryrket och kylan. Mina händer ser ut som två gamla russin.. Vita som snö och torra som parmesan.




CURA SE

// H A N N A-



Inredning


Mycket av vår inredning är gamla saker från vår tid i Halmstad och även lite från Stockholm.
Lykta: Drömhuset
Ljusstakar: Chili
Lampa: Mio



CURA SE

// H A N N A-



Kaos på landet


Vilken dag. Alla bussar i hela stockholm har varit inställda i dag pga av vädret. Trodde aldrig jag skulle komma till jobbet men med en kille som ville av hela sitt hjärta och själ att jag skulle jobba körde mig och hämtade mig på jobbet.

Hade lagt bort  snöskyfflen för i år men ack så fel jag hade...
Finns både för och nackdelar med att vara husägare! =)



i går kväll när vi kom hem skottade vi och när vi vaknade i morse såg det ut såhär, bilen och soptunnnnan va helt igensnöad!


CURA SE


// H A N N A -



Bulle i ugnen


 

På söndag ska vi ha kalas så nu har det bakats för fult på Dalkjusevägen. I familjen Mårtensson/Bernicke är det inte tillåtet att köpa ballerinakex & djupfrysta kringlor. Hembakat så om det smakar skit eller skitgott. Ja försöker lära mig att bli som mamma i köket lite känsla för mat men det går sakta framåt. Nu har det bakats både bullar och kakor så då borde det va okey att köpa en tårta va? =)

Det bästa av allt är att ja aldrig bli sugen på det jag bakar så det är ju ett plus. 

HUSMOR

 




CURA SE

// H A N NA -



Vita tänder?


För att göra en lång historia kort. Jag har en kund som har en tandblekningstudio och lite annat smått och gott. Han är jätte populär då han använder bra produkter. typ alla i (lets dance) har gjort sina tänder där =) Iáf så har dom kommit ut med en ny "produkt" som man kan som privatperson köpa på nätet som består av ett kit där du gör en mall till dina tandskenor sen skickar du tillbaka dom så fixar dom ut skenor och tandblekningen..

I mitt fall så ville han att jag skulle få ett kit och se om ja fattade hur man skulle göra osv. det va LÄNNNNGE sen jag skrattat så mycket som jag gjorde den kvällen jag skulle göra detta. Ja kan säja att dom gjorde om beskrivningen efter detta.


Nu har jag iaf fått mina skenor och blekning och det är helt grymt. Jag kan absolut rekommendera detta när det kommer ut till försäljning!









CURA SE

// H A N NA -



Snabbt, enkelt, snyggt


Tips.
En klassiker en dag då man inte ha tid att fixa håret. En toffs med en utdragen fläta och så självklart utväxten(!?)



CURA SE

// H A N N A-



Saknat



På över ett år har vi inte ätit en normal frukost. Vi har inte haft något bord att sitta vid och inga utrymmen, det här är lyx för oss. Vår frukost is back





CURA SE

// H A N NA -



Flyttkaos



Efter två dagar kan man äntligen se golvet. Nu äntligen är det mesta på plats lite små saker här och där annars är vi klara. Att flytta är inget ja ser fram i mot och hoppas detta blir sista gången på väldigt läääänge!!


CURA SE

// HA N NA -



25 år


STORT GRATTTIIIS!!!!!!!





CURA SE

// H A N NA -





Välkommen hem


Ja trodde ja skulle kunna hålla mig borta från huset tills på fredag men icke sa nicke i går va vi där en vända och körde över lite grejer. Huset va upptänt och jag kände mig riktigt välkommen, hem ljuva hem.. Nu vill jag bara att det ska bli fredag kväll så det kan bärjas fixas ordentligt!




CURA SE

// H A N NA -



Ber om ursäkt



Ja ber om ursäkt för min grymt tråkiga uppdatering den sista tiden, men va tro ni att jag har att berätta? om mitt kollektiv liv, hur många km ja sprang i dag eller hur många vattenflaskor jag drack under ett pass eller kanske mina toalettbesök? ja ni fattar... Men om 1 timme befinner jag mig på mäklarfirman för att hämta nycklarna till vårt hus.. ja vet ett jävla tjat på mig.. men skål här ska FIRAS!!!




CURA SE

// H A N N A -



RSS 2.0