Guld och trasiga jeans..

Först möte och sen ett lååååångt kvällspass på jobbet! 3 dagar kvar sen får jag tid för att andas igen!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2421011/images/2012/pic_204753891.jpg" class="image">


Våran lilla älskade kräk-gos i spydrama

Jag vet att hundar kan spy och dom gångerna våran lilla 2,8kg klump har spytt har det varit ett litet skummat mjölk som kommit ut, men va hände i går natt? Jo våran hund la sådana pizzor i sängen och när Rickard lyfta han sprutspydde han över kläder på golvet.. Inte nog med det så luktade det verkligen spya.. Medan Rickard torkade spyor ett på natten låg jag under täcket och höll andan, jag tyckte eftersom han spytt på rickards sida/kläder på Rickard så va det han som fick ta det. (haha, ja kan inte annat än skratta när jag tänker tillbaka på när han sprang runt i kalsonger och torkade spyor hej vilt och inspekterade spyorna för att se va fan det va.. En händelserik natt...


Perfekt start

Jag har hittat den perfekta morgonpromenaden för mig och min hund, tyvärr blir kanske inte tempot det bästa men det ger nog lite fart i mina stjärtmusklerna!


Frukoststund

Kan inte varje morgon börja som denna.. Nu väntas två veckors jobb utan ledighet, va gör man inte för att kunna shoppa lite extra i New York ;)


Slut resultat

Såhär fina blev mina surdegs frallor ;)


Fru vetesurdegsgrund



Säg hej till Fru-surdegsgrund som blir matad 2 gånger i veckan för att överleva.. Jag har precis lärt mig att baka surdegsfrallor och dom bli alldeles ljuvliga. LCHF? jag vet jag fuskade lite i helgen men då va det med tex.böner, frukt och liknande.. På måndag kör vi stenhårt igen... Någon mer som bakar surdegsbröd?



CURA SE

//HANNA



En efterlängtad helg


I helgen hade jag fin besök av Mamma & mormor. Jag fick hjälp i trädgården av dessa erfarna husägare och det va guldvärt. En super mysig helg som gick alldeles för snabbt.





CURA SE

//HANNA



Hair battle på Bern salonger


För två veckor sedan va jag på "Hairbattle" på Bern som hölls av Thomas Edlund & Hasse Nilsson, vilken jävla show det var.. och vilken inspiration dom gav..



CURA SE

//HANNA



Stek..

Idag tog jag fram mina solglasögon för första gången på detta år, nu är det vår.. På riktigt!


Inte utan min gulasch!

Godmorgon kära ni! Jag har fått ett riktigt sug efter soppa, gulaschsoppa har jag ätit minst 3 gånger i veckan den senaste tiden. Men självklart gör jag den då enligt lchf jag byter ut potatis mot blomkål! ;) gissa vad jag har i min matlåda idag?


1 kg lättare..

Godmorgon ! Startade dagen med en riktigt lång och skön promenad nu sitter jag i solen och räkna ner tills jag måste gå till jobbet.. Lite uppdatering med lchf.. Jag har snart klarat mig igenom tredje veckan.. Fuskat har jag gjort vid två tillfällen ena gången typ 7 vindruvor för jag kände att jag bara va tvungen och andra gången va i söndags då jag ställde mig på vågen och hade bara gått ner 1 kg då blev jag förbannad och åt typ 7 smågodis, dåligt? Ja vet.. Jag vet att det tar lite tid och jag ska ge det minst 3 veckor till.. Men däremot måtten har visat bättre resultatet så man ska nog inte stirra sig blind på vågen.. Hur går det för er???

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2421011/images/2012/pic_201015171.jpg" class="image">


RSS 2.0