A scent of love

Hej! Nu har jag äntligen tagit ett beslut och det känns riktigt bra. Till helgen ska vi åka hem till min kära familj och ta igen lite tid. Vi ska gå på revy och fira min födelsedag. Kommer bli en toppen helg.

 



CURA SE

//HANNA



Lchf

Någon som vill ha världens godaste LCHF recept?

Det här är min favorit..

.


Beslutångest..

Godmorgon! I dag är det måndag och nu är det bara 3 veckor kvar tills jag slutar jobba på QQsthlm. Jag står och väljer mellan två olika jobb och det är bland det jobbigaste beslut någonsin. Jag vet att jag kommer ångra mig hur jag än gör. Helst skulle jag vilja jobba på båda ställerna. Jag har kämpat med modeller och utagningar sen december och nu är jag osäker. Att behöva tacka nej till ett riktigt bra jobb känns ju fruktansvärt samtidigt rätt häftigt om man tackar nej.. Herregud... Till helgen måste jag bestämmt mig.





CURA SE

//HANNA


Tyrolertjej

Än en gång var man bjuden på tyrolerfest, MITT på stureplansgator. Senare mot kvällen va det även öppet för allmänheten då var det inte lika roligt att ha gröna strumpbyxor, Pippi flätor, Karlsson hängslen och en grön hatt med fjäder. En riktigt rolig kväll!
Finn ett fel på bilden, lånade ut hatten för att hon skulle passa in på vår oktoberfest! "för jag vill köpa mig en tyrolerhatt , bara därför att locka fram ett skratt" /kyss

.

.


Majsan

Här har vi senaste tillskottet på jobbet en liten mini Chihuahua på 900g vid namn Majsan ..

.


39 dagar

Om 39 dagar är vi påväg till Dubai, när vi bokade resan i oktober kändes det som en evighet. Men tror det eller ej så är vi snart där. Vilken bra start på 2012!

.


Inredning

Är det något jag vill göra om så är det vårt sovrum, ny färg på väggarna, matta, sängbord mm. Kollade runt lite i går och hittade denna säng, dra mig baklänges va häftig den var. Vi har för litet sovrum för en sån säng annars hade vi nog slott till. Priset på den var 8300 ink. Sängbord. Hett tips från mig ;)

.


Just nu!

Påväg till jobbet i en jädra fart. Tur att en av oss har bråttom dit.


Framtiden

Min hjärna har aldrig någonsin jobbat så hårt som nu, står inför val och beslut som jag aldrig trodde skulle var så här svåra. Jag har en vecka eller två att tänka sen är det dags att bestämma sig.

På tal om något annat - Ja älskar mitt kök, önska jag kunde tillbringa mer tid där..

.


Julens favoriter.

Nu kommer det ett inlägg med mina favoriter julen 2011.

Pepparkakstryffel, Skurna franska pepparkakor, Saffransskorpor, Hemagjord senap, Lyxiga saffransbullar.






Pepparkakastryffel.



Skurna franska pepparkakor



Saffransskorpor



Mammas hemgjorda senap



Lyxiga saffransbullar

CURA SE

//HANNA


Fynd

Har ni hittat något på rean? Jag har knappt varit ute på stan men tänkte visa två av mina bästa fynd!




Dessa fina glas från indiska, jag tror dom är till för att ha ljus i men jag ska ha det som dessert glas, eller vatten glas. Nypris: 39kr NU: 12 kr styck. Riktigt fina.




Denna marinblå "mjuka kavaj" med guld knappar från Tommy Hilfiger. Tyvärr gör den inte sig så bra på bild men den är verkligen super fin. Nypris: 1600. NU: 450kr.


CURA SE

//HANNA



Light

Jag verkligen älskar vår lampa som vi har "lånat" av min mamma. Efter mycket tjat fick den följa med hem, hon kanske få tillbaka den en vacker dag när jag tröttnat. Önsketänkande ? Ja... Lampan kommer från Mio...
.


Artprints

Godmorgon! Det är en del som undrat var jag köpt mina fjärilstavlor "artprints" någonstans. Jag har köpt dom på: www.bloominghome.se , har sett att dom även finns i PUB huset vid Hötorget.
.


Våran

En fin detalj i granen, en ängel!





CURA SE

//HANNA



2011

Jag hoppas att 2012 blir ett bättre år än 2011.

Har haft en super nyår med nära & kära! 








CURA SE

//HANNA





RSS 2.0