Dubai

Ja då va man hemma igen efter en härlig vecka i solen. Vi har haft så fantastiskt bra så det känns lite trist att komma tillbaka till kalla sverige. Vi har allt i från varit i öknen, shoppat, besökt olika strändet, varit på nattklubbar, ätit gott, och bara levt livet. Här kommer ett gäng bnilder som beskriver min semester.


















CURA SE

//HANNA


Åk inte

Snart lämnar vi Sverige för en vecka i Dubai. En timme kvar innan vi åker och jag har inte ens packat klart, Elliot springer runt och har damp och mellan varven lägger han sig i väskan och stirra surt på mig, det är min älskling!


Spegel

Hej! Har så himla mycket att visa er men just nu vill jag bara komma in i nya jobbet. Men min duktiga mamma har satt i hop och målat en spegel till mig som jag är så otroligt glad för. Här kommer ett smakprov fler bilder kommer till helgen!


Hej då Kungsholmen!

Då tackar jag för mig..

.


Bra skit.

Mitt lördags snacks blir det här...

.


Laxknyten- LCHF


Testade ett recept igår med laxknyten det blev så himla gott så här kommer receptet:


Blanda i hop fetaost och pesto och rör om ordentligt. Riv stora foliebitar och börja med att lägg färsk baby spenat i botten, lägg sedan på laxen. Salta & peppra. Lägg på röran på laxen. Häll på grädde.(om man vill släng på räkor, hade tyvärr inga) Vik i hop paketen och släng in i ugnen i "typ" 200 grader i 10-20 min. Ta ut och kolla hur det ser ut.

Kan varmt rekomendera så himla gott, å kör man inte LCHF kan man ju ha potatis/Pasta/Ris till..

Hur många ska testa?!





CURA SE

// HANNA





Torsdags pyssel.


I dag fick jag ett litet ryck och ville piffa upp badrummet lite. Gjorde en liten bricka som nu står så fint på badkaret. Grodan & ljuslyktan kommer från Mio! Tänk va lite piff kan göra...

 



CURA SE

//HANNA



RSS 2.0