Otroliga vän



Hade en underbar helg med Evelina & David. 3 rätters middag på stan, mysiga utefrukostar, solning, promenader, shopping, glädje, spel. En otroligt mysig helg.
Det är just dom helgerna som får mig att längta hem..lite





CURA SE

// H AN NA -



Så underbart vackert


Det är så underbart ute just nu så jag skulle kunna ägna all min tid till att bara sitta ute och kolla på allt som kommer upp i trädgården. I söndags va jag i väg och köpte krukor, blommor och jordgubbsplantor (ska visa er)




CURA SE

// H AN NA



Till alla frisörer


För några månader sedan va ett tv 4 team på salongen för att göra ett repotage om hårfärgning. Nu ligger klippet ute så jag tycker att alla borde se det.  Jag fick mig en riktig tankeställare.

(klippet börjar i mitten)



http://www.tv4play.se/nyheter_och_debatt/kalla_fakta?title=kalla_fakta_del_6&videoid=1643248


CURA SE


// HA N NA -



Miss World


I morgon ska vi styla inför MISS World. Ska bli super roligt vi har ett sammarbete med dom just nu. Jag ska försöka uppdatera mer om det senare.


Är det någon som kollar på BB? Va det någon som såg när dom sprayade inne i huset? det va vår salong. I början av veckan gjorde vi en "mini" gurkan som kom in i huset i går.


Ja lever...





CURA SE

// H A N NA





Fjärillar


Nu är väggen målad och mina fina tavlor är uppsatta.. Jag är så nöjd det blev verkligen fint.. Va tycker ni ?




CURA SE

// HA N NA -



Stor & Liten



Jag har alltid tyckt att min lille jack har varit en liten hund men med lille elliot blev han plötsligt en super stor hund. Visst är dom söta dom små liven.. När jag blir 30 ska jag bo i ett gammalt hus med 300 hundar och kallas "hundtanten"där ska jag gå i allt hundpiss och leva med mina hundar. kanske ja äter hundmat också men det blir en ekonomisk fråga...




CURA SE

// H AN N A-



Ett leeeeeende


Ja är så förbannat trött på människor just nu.
 Varje dag mötts man av gnälliga kärringar och en jävla massa ungdommar med attityds problem. Folk gnäller för att det är trångt och att någon råka luta sig på dom. Om man själv väljer att åka kommunalt tycker jag man få stå ut med allt vad det innebär för det är ingen dans på rosor direkt. Om man nu är en surig jävla klimakteriet kärring och gör inget annat än att gnäller på människor köp en bil ditt snåle monster så slipper du allt det här.. nämen just det du kanske inte ha råd med det men ändå tror du att du är lite finare än alla andra där du står med ditt billiga skit på läpparna och en fejkad gucci väska. Folk blir irriterade när folk klämmer in sig för att få åka med. Vi är alla mänskliga och jag tror att alla skulle göra likadant. Tid är pengar och ingen har tid att stå och vänta. Tillbaka till kärringarna.. Ja är spyless på er varje morgon direkt när jag kliver på bussen tills jag kliver av tunnelbannan, hur kan männskior ha så mycket tid och ork att lägga energi på vad andra personer gör. Just nu spyr jag när jag ser er, men inte tusan gnäller jag för det.


Alla människor är lika värda. punkt

Förlåt om jag låter bitter men jag bli så irriterad jag skulle kunna skriva i evigheter när det gäller det här.




CURA SE
// H AN NA


The redken symposium



Godmorgon! Nästa helg åker hela salongen i väg till Halmstad på REDKEN SYMPOSIUM med MIAMI tema. Kommer bli en grym helg med massa inspiration och visningar och sen den omtalade Party kvällen. Någon av er som ska ditt?




CURA SE

// H A N NA -



Skratta åt



Fick alla våra bilder sen vi fotades.. Fanns ju en och en annan melon bild att skratta åt. Dubbelhaka, tandkött och byxhäng.. Varseeegooodaaaa!




CURA SE

// H AN N NA-

 



Miljö Hanna



Eftersom jag är en riktig miljövänlig prick har vi köpt oss en "handjagare" jag skulle aldrig tolerera nåt som förstör miljön. Som ni alla vet undviker jag att åka bil, tåg, flyg,buss.. ja går eller cyklar. .. Miljö miljö miljö vänlig. 
HAHA 

Börja gå ni också ja lovar det gör sussssen för stjärten!




CURA SE

// H A N NA -



Vår bulle



I dag har varit en mycket effektiv dag. Först ett spiningpass sen hem och baka 80 bullar. Ut i trägården för att inviga den nya gräsklipparen. Nu har jag anlänt i soffan för att sitta här resten av kvällen.


Bullformarna är köpta i ullared, blir perfekt att servera ute i solen i vår!




CURA SE

// H A N NA -



Konst



Oetablerade konstnärer får 1-2 månader på sig att hänga upp sin kost hos oss. I lördas kom emma med tavlor. Ja va bara tvungen att ta några kort för att visa er. Så fruktansvärt coola tavlor denna tjej gör. Tummen upp för henne! Tyvärr gör dom inte riktigt sig på bild men ni kan ju se hennes typ av stil.


Ligger mellan 2000-10000



CURA SE

// H A N N A-

 


RSS 2.0