Planering



I dag har mina favorit killar varit ute i det fina vädret och grejjjjat. Nu är det snart dags att köpa utemöbler för inom en månad vill jag sitta ute och kanske grilla min första biff på vår utegrill.. vem vet. den som lever får se!




CURA SE

// H A N NA -


En kväll vi sent kommer att glömma


Vilken invigningsfest det blev i lördags. Vi räknade med att det va mellan 350-400 personer under kvällen. Kvällen började med mingel och skumpaaaa. En "tråkig" komiker som snackade lite skit. Efter det våran visning som blev gryym.. vilka modeller vi hade. bra jobbat!! Kvällen fortsatte med en manlig & kvinnlig strippa som blev succe.. Sen va det fest natten lång... Tack snälla för en fantastisk kväll alla vänner och kollegor.






110326_qqsthlm_img_4236


CURA SE

// H A N N A-



Bakverk


Ville bara visa mina fina små skapelser som jag gjorde i veckan. Riktigt enkelt och väldigt gott!




CURA SE

// HA N NA -



All kärlek



Mitt liv är så underbart just nu. världens bästa kille, en stor råtta som förgyller mina dagar, bästa jobbet och mitt hus som jag får se mer av varje dag. Det finns ingen som är så glad som jag när snön börja smälta bort.

Jag trivs med livet.





Bilder från dagens sol!

CURA SE

// H A N NA



Tillbaka



Saknar ni mig ? ursäkta för min grymt dåliga uppdatering men det är liite mycket just nu. På måndag är jag tillbaka på riktigt igen men tills dess får ni nöja er med lite dåliga inlägg!




CURA SE
// H A N NA



Jag lever.


Ja lever ja lever. Har just nu gryymt mycket runt omkring mig. Massa utbildning på salongen som betyder långa dagar. Planering för vår invigningsfest så det ryker om det, ja kan säja en sak och det är att det kommer bli gryyyymttt!!!!!!!!!

Annars mår lilla familjen bra




CURA SE

//HANNA



Nya tillskottet



Här är vår nya familjemedlem.

Han har lite att lära så dags att börja.




CURA SE

// HA N NA -



Heliga birgitta


..... I går hade vi en fotograf på jobbet hela dagen. Vi fotade med han i 2 timmar var och av alla dom 60000 kort han tog på mig blev det några riktigt fina (tror ja). ja säger som hon i top modell "det räcker med ett bra kort" Måste erkänna att det va riktigt roligt att fotas när man väll kom igång sen att man har lite spagetti ben och armar som hänger som vissna tulpaner det är ju en annan femma.. Bilderna kommer upp på hemsidan innan kort!




CURA SE

// H A N NA -


 


En helvetes fest..

 


 Den 26 mars blir det invigningsfest så det smäller om  det. Fadde som dörrvakt, dj, snygga bartenders, snygga modeller och grymma frisörer.. Det kommer bli party natten lång... Synd att jag inte ha fler av mina godingar här uppe som kan förgylla denna kväll !=(







CURA SE

// H A N NA -



Så mycket bättre...


Snart är salongen klar och det blir så fint att jag knappt kan tro att ja jobbar där. Vi har bytt ägare, konstgalleri, grymma frisörer, redken salong, bättre service, namn byte.. Ska försöka knäppa några bilder under dagen så ni få se..

Hemsidan kommer upp inom kort:  www.qqsthlm.se




CURA SE

// H A  N N A -


 


RSS 2.0