Min dag


"Akta min skjorta din fåntratt"




CURA SE

// HA N NA -


Gårdagens


Lever för tillfället på gårdagens baguetter från bageriet.. fina grejer och billiga... Efter dessa månader kan ni fråga mig om allt inom lagar och rättigheter, jag är numera proffs..





CURA SE

// H A NN A -





Sommardrinkar



Har haft en otroligt mysig helg. Först midsommarfirande hemma hos oss och tro det eller ej så satt vi ute nästan hela kvällen, många skratt och härliga sommardrinkar =)
Nu ligger köttet på grillen så hinner inte lägga upp fler bilder...




CURA SE

// HA N NA -



Hälsning


Hoppas ni får en underbar midsommar ...




CURA SE

// H AN NA-



Finn crisp



Godmorgon. I dag lyxade jag till det med 2 finn crisp och ett ägg.. Denna veckan blir det bara två pass men två pass är bättre än inget. Hoppas ni får en fin dag!




CURA SE

// H AN N A-



Mysiga dagar


Det har regnat hela helgen och det har varit helt underbart. Äntligen en anledning att sitta inne ooch glo i stället för att känna sig tvungen att klippa gräs, ligga i rabatterna och det bästa av allt vattna allt.. Men nu väntar vi på sol inför helgen.





CURA SE

// H A N NA -



Förbannat också


Är det inte typiskt att man sitter 2 timmar innan och pratar om alla som blivit av med sina cyklar och så säjer ja " min cykel har aldrig blivit snodd" sen när man hoppar av bussen för att låsa upp cykeln så är cykeljävlen snodd.. då tänker ja lite för mig själv jag har nog blivit lite senil jag cyklade nog aldrig i morse.. men va lyser det inte i gräset ? jo MITT uppklippta cykellås.. Huraajihiii.. Cykeltjuvarna har sommarlov... ÅÅ va trött jag blir!!!

Man blir depp..




CURA SE

// H AN NA -



AMOR VINCIT OMNIA



Fick massa fina inflyttningspressenter i lördags fick bland annat dom här fina glasen från orrefors som efva attling har designat. Helt underbart fina tack snälla ni! Ska visa er en annan rolig present en annan dag.




CURA SE

// H AN NA -



Vilken inflyttningsfest

Blev en grymt lyckad dag i går. vi va 35-40 pers och alla va på strålande humör. vi solade, spelade boll va nere vid sjön och tog årets första dopp, grillade och hade det riktigt bra.













CURA SE

// H AN NA -



Fina fötter


 Har inte blivit mycket shopping den sista månaden, har mest köpt grejer till huset & trädgården. Men ett par ljuvliga skor har jag köpt, ett mycket bra köp och ack så sköna!
oj, där ljög jag lite kläder har jag köpt men inte så mycket!





CURA SE

// H AN NA -


Tadaaaaa



Nu är den på plats vår lilla sommar "pressent" till oss själva. Vi är väldigt nöjda med vårt inköp nu väntar vi bara på svar om vi får en ny glasskiva eftersom det är en lång repa på hela glaset.





CURA SE

// H A N NA-



Hör min bön

Jag hoppas verkligen att det inte blir regn i morgon. Så länge det inte regnar är jag glad. Håll tummarna för oss. Ja har till och med stått på mina bara knän och sagt några fina ord till herrern där uppe.




CURA SE

// H A N NA -



Dhl kör som skit



Just nu blir det mycket trägårdsinlägg så jag ber om ursäkt för det. I går fick vi vår "lilla" beställning och givetvis va det en spricka i glas skivan, blir man trött eller blir man trött ?Tack för det Dhl. suck . Har avklarat en långrunda nu på morgonen och i kväll blir det fixa inför helgen.
Hoppas ni får en underbara dag i det fina vädret.






CURA SE

// H AN N A-



Powerwalk

06.15  gick jag ut för att gå en powerwalk i det fina vädret. Blev en runda på 45 minuter. Nu har jag precis tryckt i mig lite äggröra och ska strax fixa det sista innan det bär i väg till jobbet. Bra start på dagen.





CURA SE

// H A N NA -







Herren på täppan


Vi har övat hela dagen på om chihuahuan kan bli en utställningshund. stå snällt på en högre höjd- check! då har vi bara ett problem kvar hans skelögda ögon.. huum..  Jag har aldrig sett en hund som är så skelögd som vår lilla plutt..





CURA SE

// HA N NA -



Hårdträning



Nu är det dags att lägga på ett kål med träningen. Nu kör vi järnet til semestern. Ägg-bönor-ägg- bönor det blir min diet några veckor framåt. ska ni hänga på ?

 Dags att träna dagens pass...




CURA SE

// H A N NA



Inflyttningsfest


Nästa helg ska vi ha "inflyttningsfest" det är mest än massa par som  kommer. Om det är någon av mina kära vänner som vill komma upp eller är uppe så är ni hjärtligt välkomna, ja har inte skickat ut någon inbjudan för jag trodde att ni inte skulle komma men ni är alltid välkomna.
Vi blir iaf 35 pers och jag vet inte riktigt hur vi ska få till allt med mat och dryck.. önska mig lycka till.




CURA SE

// H A N NA



Ett annat liv



Jag kan inte fatta hur fast man kan blir för den här lilla krabban, jag hade offrat min vänster hand för hans skull. Bortskämmmmda snorhund...







CURA SE

// H A NN A-



Alla dessa blommor



Har haft en underbar dag ute i det fina vädret med lilla Ellie & Rickard. Två dagars jobb sen blir det 2 dagar ledigt igen. Nästa vecka får vi en mycket trevlig leverans , kan ni gissa va det är vi har beställt?

 



Planteringslåda med jordgubbsplantor

Basilika, sallad,dill & Persilja


CURA SE

// HA N N A


 


RSS 2.0