Bästaste vän


Har tillbringat min eftermiddag i frisörstolen på Corinne and Friends med bästaste Robert. Eftersom dom typ gör alla blonda lite mnörkare i botten för ett naturliga resultat va ja ju bara tvungen i att skita i slingorna och göra lite brunt i botten och lite mörkare längder. Blev riktigt fint och jag är lika nöjd som vanligt. Eftersom ena lugg sidan va 10cm längre än andra så klippte vi en rak lugg (typ en gardin).





TADAA!


CURA SE

// H A N NA -


 


Smultron


Jag och Ellie har precis ätit upp dom sista smultronen och plockat ner dom sista hallonen för i år. Då var det slut på sommaren för detta året. Nästa sommar kommer bli en sommar vi sent kommer att glömma, fast så säjer vi ju varje år!




CURA SE

//HANNA



PJS



Känns lite tidigt att köpa vinterjacka redan men nu är årets jackor inköpta. Jag och Rickard kommer matcha varandra fint i vinter, haha tur att vi inte hänger med varandra dagligen.
Har ni köpt vinterjackor än?




CURA SE

//HANNA



Grunden


Ja nu är grunden nästan klar så nu är det dags att fixa ut sidan, fönster,dörrar. Vi hoppas att va klara i oktober så våra "första"gäster kan prov sova i gästhuset. Återstå att se. Håller tummarna.




CURA SE

// HANNA


Sommarbuffe



Buffer är bland det bästa jag vet när man får plocka i hop det man själv tycker om. Min mamma är enligt mig en klippa på det där med goda & härliga sommarbuffer. Låt mig bli som hon.



CURA SE

// H A N NA -



Favorit

En ny favorit i garderoben, En krämvit tunika från Rabens. Kommer nog bli välanvänd till hösten. Gå in och kolla mina auktioner på tradera:

http://www.tradera.com/ODD-MOLLY-KLANING--auktion_301743_138326349
http://www.tradera.com/ODD-MOLLY-BASKET-JACKA-auktion_1635_138327054



CURA SE

// H A N NA-



Mitt lilla barn


Snart kommer Elliots dagmamma på besök, undra om hon är som jag tänkt mig. Är det någon som har erfarenhet om hudpassning ? Tänk att jag har en hund, råtta, katt som ja ska "skola" in på dagis.. det är ju lite sjukt..




CURA SE

// H A N NA-



Paradis



Tänk att jag bor 3 minuters gångavstånd från detta fina paradis. Det är nästan som att bo hemma där man har både nära till skog/vatten. 10 minuter bil från Stockholms city. Kan jag säga mer än att jag trivs?





CURA SE
// H A N NA-



Familjen Taikon


För två veckor sedan såg vår trädgård ut som en soptipp men nu är all skit borta och det är dags att slå upp vårt nya lilla "gästhus" om vädret håller blir nog grunden uppsatt i morgon. Kommer nog bli jätte fint om det blir som vi tänkt oss.. Återkommer när det börjar bli klart.
 



CURA SE

//HANNA



Bon vivant

Mina dagar består för tillfället av att njuta av livet. Dagen börjar med en långpromenad sen en frukost på det, en liten lätt städning innan dagens träningspass. Kommer hem pussa på min lilla groda till hund, lagar middag. Gå ut i trädgården för att kolla så att blommorna lever och trädgårdsmöblerna står på rätt plats..Tvättar, gör saker som jag aldrig innan har hunnit med (tandläkar,bankärenden) Sen kommer min livskärlek hem och vi sitter och prata om dagen, vi åker och handlar, Jag åker en runda till stan för att träffa vänner. Kommer hem, går tillsammans en långrunda ner mot vattnet. Avsluta kvällen med middag.

Såhär kan en dag se ut. 2 veckor kvar sen börjar alvaret.. Jag ser fram emot att börja jobba igen.




CURA SE

// H A N NA -



orkide


Orkider är min favorit men det håller inte i längden att köpa nya varje vecka. Så nu har jag köpt den här trista gröna blomma på (ikea) för ca. 30 kronor. Nu ska vi se om den trivs bättre i mina fönster.





CURA SE

// H A N NA-



Små detaljer



Små söta skyltar att hänga på dörrhandtagen. Allt för att man ska känna sig lite extra välkomen.
IN THE GARDEN - WELCOME



CURA SE

// H A N NA-


 


Det ekar


Hej kära vänner, oj här var det mer än tomt. Har haft en underbar semester med 2 veckor i småland, 1 vecka i Turkiet och nu 4 veckor i Stockholm. Låååång semester för mig. Den 1 september börjar jag på nytt jobb, detta beslut kan antagligen va det bästa jag gjort eller det sämsta. Men som det va någon som sa"du är 22 år, det är nu du ska prova på allt du vill göra" så jaa nu har jag en spännande höst att se fram emot.

Jag har inte riktigt bestämmt om jag ska fortsätta att dela med mig av mitt liv här, så vill ni att jag fortsätter behöver jag lite push från er.. så upp till er!




CURA SE

// HA N NA -





RSS 2.0