Besvikna


Ja vet att ni är lite besvikna på att jag skriver så dåligt men nu lovar jag att jag ska börja skriva lite mer. Vad vill ni jag ska skriva om ? Jobb, mitt hus, inredning, mode, va jag gör osv.. Ni får bestämma.. Skriv en kommentar så lovar jag på fler inlägg..




CURA SE

// H A N NA -



Påsk


En liten kvist med "viiddekisssar" det är det ända påskpynt jag har framme ,Inga kycklingar och ägg i år . Till helgen åker vi hem till mor och far och stannar tills på måndag ska bli mysigt att få komma hem lite.




CURA SE

// H A N NA -


Strålande sol


Å vad glad jag blir när man vaknar till en blå himmel och strålande sol. Började morgonen med ett spiningpass sen va det direkt hem för att fixa med trädgården. Vi har rensat rabatter, tvättat grillen, plockat fram trädgårdsmöbler. Ska bli väldigt spänande att se vad som kommer upp i i landen.

Hoppas ni alla haft en underbar söndag.

 




CURA SE

// HA N NA -



Visning


Va på färg och klipp visning i torsdags kväll på strandvägen. Det va en rätt tråkig visning man ville bara sätta upp en raket i .. så allt skulle gå lite snabbare.. men alltid lär man sig nåt. Fler bilder hittar ni på www.qqsthlm.se

Hoppas ni får en underbar lördag

 



CURA SE

// H A N NA -



Cykelpremiär



Ja då äger man en cykel igen. I går tog vi ett premiär åk å det gick fin fint! Ja kunde inte låta bli att skratta för mig själv när min lilla råtta satt där i cykelkorgen å tittade med sina stora ögon på mig som om jag vore hel knäpp..





CURA SE

// HA  N NA -



Här kommer receptet!


Ni ville ju ha receptet på dessa söt saker.

ingredenser:
2 paket ballerina kladdkaka
50-100 gphiladelphiost
 200g vit choklad

Gör såhär:
kör ballerinakakorna i matberedare tills det bara är smulor. tillsätt philadelphiost, börja med 50g. blanda så att degen känns mjuk och fast. rulla degen i önskad storlek och ställ in i kylskåpet i ca.30 min. smält chokladen i ett vattenbad sätt på en grillpinne och doppa i chokladen. dekorera till sist med ett sidenband som du knyter runt pinnen.

Man kan ju tex. byta ut vit choklad mot mörk. väldigt enkelt och mycket gott.

Lycka till



CURA SE

// H AN NA



Fjärilar

Nu har äntligen mina tavlor kommit så i morgon åker vi och köper passande ramar. Har kollat på dessa tavlor ett tag sen fick jag inspiration från carolina gynnings hem och då fick jag upp ögonen ännu en gång för dessa fjärilar.








CURA SE

// HA N NA -



Inte en dag försent


Oj nu va det ett tag sen igen. Men i helgen är jag långledig LÖRDAG SÖNDAG MÅNDAG så oj va ja ska blogga =)





CURA SE

// H AN NA  -



RSS 2.0